Het is niet moeilijk om een paar jeans te vinden die goed passen. Maar soms is het lastig om de juiste pasvorm voor je lichaam te vinden. Er zijn zoveel verschillende stijlen en pasvormen dat het soms overweldigend kan zijn. In deze blogpost bespreken we 10 verschillende pasvormen voor mannen, zodat je gemakkelijk de perfecte jeans kunt vinden!

1. Straight Fit 

Deze pasvorm is recht langs de heupen, benen en knieën. Het geeft je figuur een klassieke look met eenvoudige silhouetten.

2. Skinny Fit

Voor degenen die op zoek zijn naar een strakkere pasvorm, is er de skinny fit jeans. Het biedt meer stretch dan andere stijlen en zit erg strakker om je lichaam

3. Slim Bootcut

De slim bootcut jeans combineert de taille van een straight fit met ruimere pijpen voor een meer modieuze look. Dit is ideaal voor degenen die willen dat hun jeans net onder de enkel uitkomen.

4. Relaxed Fit

De relaxed fit jeans biedt veel ruimte rondom je heupen, benen en knieën voor een erg comfortabele pasvorm. Ze wordt vaak gebruikt als casual stijl en is perfect om te dragen met sneakers of laarzen.

5. Low Rise

De low rise-pasvorm zit lager op de heup dan andere stijlen, waardoor je middel meer zichtbaar is.

6. Tight Fit

De tight fit jeans heeft een even strakke pasvorm als de skinny fit, maar het verschil is dat de stof meer stretch bevat waardoor hij nog comfortabeler zit

7. Bootcut

De bootcut jeans biedt een ruimere pijp dan andere stijlen en sluit mooi aan op je laarzen of schoenen voor een casual look.

8. Tapered Fit

De tapering-fit jeans combineert een smalle taille met iets bredere pijpen die langs je benen verruimen.

9. Wide Leg

De wide leg jeans heeft een ruimere pasvorm langs de heupen, benen en knieën voor meer bewegingsvrijheid en comfort

10. Relaxed Tapered Fit

De relaxed tapered fit jeans is perfect als je op zoek bent naar iets dat een beetje loszittend is maar toch stijlvol blijft. Het combineert een smalle taille met bredere pijpen die aan het uiteinde steeds smaller worden

Met deze 10 verschillende jeans pasvormen zou je gemakkelijk het perfecte paar voor jou kunnen vinden. Probeer verschillende stijlen uit van gstar om te zien welke de beste past bij je lichaam en persoonlijkheid!
Bron: https://www.open32.nl/

Back To Top