Hallo allemaal dank dat je de tijd neemt om dit artikel te gaan lezen. Mijn naam is Inge en ik ben actief als verkoopster bij een van de grootste online juweliers van Nederland. Vandaag geen wij van WC eend raden WC eend verhaal, ik wil jullie meenemen in de laatste kettingen trends in sieraden land.

Laten we beginnen met trend 1 dat is goud. Ja goud, blijft in. Het was al een trend in voorgaande jaren, maar goud is here to stay. Gouden kettingen, echt vergeet al die vooroordelen over rappers e.d. gouden kettingen staan ook goed bij mensen die geen MC zijn of Eminem heten. Het hoeft ook niet duur te zijn. Tegenwoordig kun je goedkoop kettingen kopen online bij specialisten. Kijk maar hier bijv: https://www.ikbensieraden.nl/ketting-kopen/gouden-ketting/. Ik vond daar direct al een ketting van een haan. Geen grap, een haan, en voor minder dan 10 Euro. Misschien heb je het meegekregen maar Frankrijk is gisteren wereldkampioen voetbal geworden en hun logo is een haan. Zo kun je laten zien dat je een supporter bent van het Franse team met deze geweldige gouden hanen ketting. Hoe leuk voor die les blues supporters.

De tweede trend die we gaan aanhalen zijn parel kettingen. Parels zijn ook altijd mooi en passen bij vrijwel iedere outfit van meest casual tot business meeting. Een parelketting kan dus altijd. Ook daar hebben mensen vaak het gevoel dat het voor hen veel te duur zou zijn maar ook daar bewijst ikbensieraden dat het niet zo hoeft te zijn. Open je ogen en kijk maar op deze pagina: https://www.ikbensieraden.nl/ketting-kopen/parel-ketting/. Prachtige parel kettingen voor een tientje of twee, wat een paradijs, ik ben als een kind in een snoepwinkel kan ik je vertellen bij deze winkel wat een geweldig aanbod. Geen verzending kosten overigens.

Back To Top