Jeans is voor vele voor ons een lifestyle. Ze kunnen tegen een stootje, ze zijn makkelijk te wassen. Als je ze wat langer hebt worden ze supercomfortabel en als je geluk hebt zien ze er na een paar jaar beter uit als toen je ze kocht.
Voor velen zijn jeans één van de meest gedragene mode-items die ze in kast hebben hangen. Dus daar moeten we vaak mee matchen. Welke schoenen gaan erbij, welke tops en welke accessoires. In dit geval welke tassen.

De tassen

Tassen zijn natuurlijk een belangrijke item bij iedere outfit. Maakt het makkelijk spullen mee te nemen. Het is ook altijd een leuke toevoeging aan je outfit. Tassen uitwisselen en  matchen per outfit is natuurlijk leuk. Maar net als met je lievelingsjeans wil je ook een tas hebben waar je alles in kwijt kunt en altijd en bij alles past, of in ieder geval goed genoeg bij past.

De leukste tassen op dit moment moeten wel de tassen van SHABBIES Amsterdam zijn, vooral als je die tijdens een Shabbies tassen sale kunt krijgen. Bij Shabbies vind je verschillende tassen. De kleinste avondtassen beginnen bij €99,- en de grote weekenders zitten rond de €300,- . Daartussen heeft Shabbies ook handtassen en shoppers.

Wat krijg ik bij SHABBIES Amsterdam

SHABBIES heeft ledertassen en lederschoenen voor dames. Duurzaamheid is belangrijk voor SHABBIES. Alle producten worden in Europa gemaakt. Ook het leer wordt alleen met natuurlijke oliën behandelt. De tassen zijn gemaakt om lang mee te gaan, een voordeel van leer als materiaal natuurlijk, maar er wordt ook veel tijd en aandacht besteed aan alle details.

Lederwaren kunnen over het algemeen best prijzig zijn. Het is altijd mooi als je met korting kunt kopen. Shabbies tassen kun je nu ook op verschillende plekken met korting krijgen. Via SuperSales vindt je alle aanbiedingen op één plek vinden. Je kunt via SuperSales ook altijd op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen.

Als je op zoek bent naar een tas die je net als je lievelingsjeans altijd wel weer aan kunt, kan je met de tassen van shabbies niet mis.

Back To Top