Vandaag ga ik een lans breken voor kniekousen. Nou zijn kniekousen geen nieuw fenomeen. Vrouwen dragen ze. Voetballers dragen ze en ook andere sporters naar ik meen me te herinneren. Maar wat wel enigszins nieuw is dat zijn casual heren kniekousen. Dus gewoon alledaagse mannen die kniekousen dragen onder de jeans of shorts. Heb je het nog nooit gezien in levende lijve in de Nederlandse straten? Ik ook niet hoor. Wel toen ik op reis was in Californië. Sowieso daar op de westkust van de VS komen alle mode en tech trends vandaan, daar begint het.

Ik verwacht dat over een paar jaar de Hollandse man ook massaal aan de kniekousen gaat. Zoals we nu bijvoorbeeld de volle baard zien als uiterlijke trend bij mannen denk ik dat over een paar jaar we juist weer een counter trend gaan zien, van super mannelijk naar super feminiene. Echt waar in de geschiedenis zie je dat wel vaker dat we qua mode voorkeuren van een uiterste naar een andere uiterste terecht komen en kniekousen gaan daar geen uitzondering op vormen kan ik jullie benadrukken.

Waar verkopen ze die dan die heren kniekousen hoor ik je denken. Goed, je bent overtuigd door mijn verhaal, je bent naar de lokale herenmode zaak gegaan, en ze hebben niets. Excuses meneer, we hebben geen kniekousen in het assortiment. In de eerste plaats zou ik toch sowieso beginnen op het internet. Op het internet vind je echt alles. Even snel zoeken en ik vond dit: https://www.hemdvoorhem.nl/kniekousen-heren. Top kwaliteit kniekousen voor een zeer gunstig prijsje. Fijn zeg het kan gewoon bij hemd voor hem wat een top winkel. Ze hebben de Falke kniekous wat zeg maar de Apple is onder de sokken in de zin van super kwaliteit, innovatief, hip en tal van andere positieve kwaliteiten waar ik jullie nu niet mee ga vervelen.

Back To Top