Tegenwoordig zijn er veel mensen en vooral jongeren die kapotte spijkerbroeken (ripped jeans) dragen. Kapotte spijkerbroeken zijn dan ook erg modebewust. Sommige mensen kopen zelfs nieuwe spijkerbroeken en knippen er daarna zelf gaten in puur omdat het mode is. Het is begrijpelijk dat je geen schaar in je nieuwe spijkerbroek gaat zetten maar er is in deze tijd niks raars aan!

In de winkel worden ook spijkerbroeken verkocht waar al gaten in zitten. Deze gaten zijn vaak zo gemaakt dat het nog mooi staat ook. Sommige mensen kopen zelfs spijkerbroeken en laten de hele onderkant eraf halen; ook dit is een vorm van mode. De kartelrandjes geven een stoere look wat tegenwoordig helemaal in is.

Opmerkingen die je kunt verwachten als je een kapotte spijkerbroek draagt

Veel mensen zijn het er niet mee eens dat kapotte spijkerbroeken dragen mode is. Misschien is het een raar principe, maar met de tijd worden er altijd gekke nieuwe dingen bedacht. Ripped jeans zijn wel een totaal nieuwe manier van kleding dragen, wat de interesse bij mensen ook wat meer opwekt om nieuwe kleding te kopen.

Toch zijn er altijd mensen die hun negatieve mening delen en duidelijk moeten aangeven dat ze het er niet mee eens zijn. Opmerkingen die je dan ook kan verwachten zijn “Ben je gevallen? Niet? Oh, ik dacht: misschien ben je gevallen en heb je het gat niet gezien’’, of “Echt gaaf van je dat je aan recycling doet!” Erg creatief,  maar trek je in ieder geval niks aan van zulke opmerkingen en doe vooral waar je jezelf lekker bij voelt.

Conclusie

Is het nou dan verstandig om een kapotte spijkerbroek te kopen? Verwacht dat bepaalde mensen een negatieve mening kunnen hebben, maar genoeg mensen zullen het ook gaaf vinden. Doe dus waar je jezelf lekker bij voelt en trek je niks aan van wat mensen zeggen.

Tot slot, zoals ik al eerder heb benoemd, zijn ripped jeans wel mode en jij gaat met de tijd mee als je ze draagt!

jeans

Back To Top