Het weer slaat weer om, de zomer is nu echt voorbij en we moeten er aan geloven. De zomer kleren kunnen we nu officieel opbergen want die hebben we niet meer nodig, mits je natuurlijk nog op vakantie gaat naar een warm land, dan kan je ze nog even bij je houden. Maar geloof mij, voorlopig heb je ze in Nederland niet meer nodig.

De temperaturen zijn gedaald, de regen komt steeds vaker voorbij en in de avonden en nachten koelt het flink af. Tijd om de truien te halen want sweater weather is officieel weer een feit nu. En zelf vind ik dat best wel lekker, want niets is lekkerder dan in een trui op de bank, onder een dekentje met een kopje thee een film of serie te kijken. Ja daar gaat mijn voorkeur echt naar uit. Maar dan moeten we ons natuurlijk wel even voorbereiden erop. Dus tijd om te gaan winkelen en de truien binnen te slepen. 

Een lekkere trui om in de kast te hebben hangen

De beste truien die er eigenlijk zijn, zijn de mannen truien. Want vrouwen stelen ze niet voor niets altijd van hun vriend of vrienden. Gewoon omdat ze veel lekkerder zitten dan de vrouwen truien, en ze zijn een stuk groter wat natuurlijk ook een voordeel is. Maar dan is het natuurlijk nog de vraag welke trui je gaat halen. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar de truien van Daily Paper. Ze zijn lekker ruim, warm en toch hebben ze een vorm. Dus je lijkt er geen zak aardappelen in. En dat is natuurlijk ook wel een belangrijk puntje. Het mooie is ook nog eens, dat ze in heel veel mooie kleuren komen. Want het weer mag dan wel grijs geworden zijn, dat betekend niet dat jouw kast ook helemaal grijs, donker en somber moet worden. Er mag nog best wel wat kleur in terug komen.

Een trui wanneer je warmbloedig bent is niet altijd fijn natuurlijk

Zelf heb ik het altijd warm, dus een trui is daarom niet altijd even fijn. Ook al vind ik het heerlijk om ze te dragen, het werkt gewoon niet in mijn voordeel vaak. En daarom is het niet altijd even handig om een dikke trui aan te doen omdat ik het altijd warm heb, maar om thuis in te chillen vind ik truien echt ideaal. 

Back To Top