Als de zon buiten schijnt zijn er altijd lekker kinderen aan het spelen buiten. Maar ook wanneer het sneeuwt spelen ze lekker buiten en zelfs wanneer het regent kunnen kinderen genieten van het buiten zijn en zich niks aantrekken van wat wij als volwassenen verschrikkelijk vinden: nat worden.

Kinderen stellen ook andere eisen aan hun kleding dan volwassenen. Waarschijnlijk is het wel eens voorgekomen dat kinderen vergeten hun jas aan te trekken als ze naar buiten gaan om te spelen wanneer het maar 10 graden is. Als kinderen de wereld verkennen of zich verliezen in alle spelletjes die ze doen, vergeten ze dat ze bijna bevriezen. Dikke kleding is voor kinderen daarom vaak eerder een belemmering tijdens het spelen dan dat het hun comfort biedt. Kinderen bewegen namelijk anders dan volwassenen en zij zijn daarnaast ook veel flexibeler in hun bewegingen. Zij rollen, nielen, klimmen, sprinten, springen en dansen. Kleding dat deze bewegingsvrijheid toelaat is daarom erg belangrijk voor kinderen.
Voor meisjes kleding is Ninni Vi een zeer geschikt merk dat aan deze eisen voldoet. Het is een merk dat stoere kleding verkoopt voor meiden in felle en vrolijke kleuren. Voor jongens kleding is Name It een merk dat zeer kleurvolle en comfortabele kleding voor stoere jongens verkoopt. Name It heeft ook een nieuwe collectie die Playtech heet. Met deze collectie laat het merk zien dat sporten belangrijk is voor opgroeiende kinderen. De jongenskleding van deze collectie heeft dan ook allerlei leuke features zoals water- en windproof. Hierdoor is de kleding van Name It geschikt voor elke gelegenheid

Back To Top