In 1949 richtten de broers Bernhard en Joachim Gabor een schoenenfabriekje op in Barnstedt, een stadje dicht bij het Duitse Hamburg. In de loop der jaren groeide het bedrijf in damesschoenen uit, en ook de Nederlandse markt werd verkend. Inmiddels bestaat Gabor al vijf decennia in Nederland, en is het merk dat draagcomfort combineert met de laatste mode ook hier een begrip geworden. De damesschoenen van Gabor hebben bovendien altijd een perfecte pasvorm. Gaborstore.nl is het officiƫle Nederlandse verkooppunt voor dit merk, en hier vind je dan ook de laatste modellen.

De perfecte pasvorm

Gabor is een gevestigde naam op de markt van de damesschoenen. Sinds 1949 worden de schoenen geproduceerd om optimaal draagcomfort te realiseren. Maar hoe wordt dit bereikt? Allereerst zijn de schoenen van Gabor verkrijgbaar in allerlei tussenmaten (halve maten), waardoor iedere voet een geschikte schoen of laars kan vinden. Daarnaast zijn de laarzen voorzien van aparte kuitmaten, die het draagcomfort nog eens extra ten goede komen. Ook wordt aan de tenen en de bal van de voet aandacht geschonken, want deze gevoelige punten verdienen extra aandacht.

Vakmanschap met oog voor milieu

De damesschoenen van Gabor worden allemaal op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier geproduceerd binnen de richtlijnen van de Europese Unie. Daarnaast zijn de schoenen van Gabor Nikkelvrij, nikkelallergie is wereldwijd namelijk de meest veelvoorkomende allergie. Ook wordt er bij het productieproces altijd gebruik gemaakt van de beste leersoorten uit Italie, waar de experts van Gabor voortdurend naar op zoek zijn.

Back To Top