Het kan soms behoorlijk lastig zijn om een goed passend kledingstuk uit te zoeken. Bij jeans is dit soms helemaal lastig omdat er nogal wat verschillende pasvormen zijn.

Vandaag geef ik jullie tips over hoe je een goede spijkerbroek uitzoekt die bij jou past!spijkerbroek
Hopelijk wordt het zoeken naar een goede spijkerbroek er makkelijker op.

  • Spijkerbroeken rekken uit.

Koop de kleinste maat die je aan kan doen en ook nog dicht krijgt. spijkerbroeken rekken vaak nog een beetje uit als je ze een paar keer hebt gedragen. Koop je broek dus niet te ruim want dan zit hij later nog veel minder strak. Zorg er wel voor dat je nieuwe broek niet te strak zit, koop altijd kleding die lekker zit en waar jij je lekker in voelt.

 

  • Ga jeans shoppen met een doel voor ogen.

Bepaal voor je gaat wat voor soort spijkerbroek je eigenlijk zoekt. Ben je op zoek naar een rechte pijp of flared jeans? en heb je liever een lichte wassing of een donkere? Omdat er zo verschrikkelijk veel soorten spijkerbroeken zijn maakt dit het zoeken een stuk makkelijker.

  • Je billen: het belangrijkste aan de spijkerbroek.

Als je goed kijkt naar je jeans van de achterkant die je onder de broeksband maar net boven je broekzakken een naad lopen in een V-vorm. Deze v-vorm is een van de belangrijkste delen van je nieuwe jeans. Let goed op de contouren van deze naad want deze zorgt ervoor dat je billen er strakker en gelift uitzien!

  • Ga voor de wat donkere kleuren.

In de regel kleden donkere kleuren af. Dit geldt natuurlijk ook voor spijkerbroeken. Iedereen moet trots zijn op haar vrouwelijke vormen maar soms het is beter als je hier niet de nadruk op legt. Kies dus voor een zwarte of donker gekleurde spijkerbroek als dit belangrijk voor je is.

  • Koop een spijkerbroek met korting

Spijkerbroeken kunnen soms behoorlijk prijzig zijn. Het is daarom een goed idee om eerst te gaan kijken of je online met korting kunt shoppen kijk bijvoorbeeld eerst even naar een Sarah Pacini kortingscode of een SuperTrash kortingscode

Veel plezier met je nieuwe spijkerbroek!

Back To Top