De echte fans van kerstmis, zijn zich nu al aan het inlezen in alle trends voor de komende kerst. In deze blog lees je meer over welke kleuren een must zijn deze kerst en welke accessoires niet mogen missen tussen jouw kerstversiering!

Als eerste is sneeuw een grote trend. Hoewel we ieder jaar wel dromen van een witte kerst, komt dit in werkelijkheid maar weinig voor. Maar als er buiten geen sneeuw ligt tijdens de feestdagen, kun je het altijd nog naar binnen halen. Er zijn allerlei manieren waarop je sneeuw in je interieur en kerstboom kunt verwerken. Maak gebruik van sneeuwpoeder, leg witte schapenvachtjes neer en koop een besneeuwde kunstkerstboom! Bovendien kun je ook met lekkere hapjes uitpakken, denk bijvoorbeeld aan truffels met witte chocolade of koekjes met kokos er op.

De tweede trend, die je dit jaar erg veel zult tegenkomen, is velvet. Vooral velvet kerstballen zal je dit jaar erg veel gaan zien. Deze zijn daarom ook echt onmisbaar in je kerstboom dit jaar. Bovendien kun je ook uitpakken en allerlei accessoires in deze stof in huis halen. Zo creëer je een knus geheel.

Voor degenen die de zomer toch nog niet los kunnen laten, is er goed nieuws. Iets wat we namelijk ook steeds meer gaan zien, is een tropische kerst. Denk hierbij aan kerstboomversiering als ananassen, parasolletjes en flamingo’s. Misschien heb je zelfs wel een palmboom in huis staan! In dat geval kan je je hier ook helemaal op uitleven voor een echt tropisch effect. Wanneer je dit overal door wilt voeren kun je het thema ook terug laten komen in je kerstkaarten en tafelversiering.

De laatste trend die we dit jaar (weer) veel gaan zien, is foute kerstkleding. Deze trend zien we al een aantal jaar op rij terugkomen. Het is immers ook gewoon heerlijk om in een chille foute kersttrui kerst te kunnen vieren! Voor degenen die nog net iets verder kunnen gaan, zijn er ook genoeg opties. Zo is het inmiddels zelfs mogelijk om een fout kerstpak te kopen! Zo steel je pas echt de show tijdens de feestdagen.

Back To Top