Iedere seizoen spotten we weer nieuwe trends en zijn we benieuwd wat nu weer de echte musthaves worden voor dat jaargetijde. Ook voor deze zomer hebben we weer goed gekeken wat zeker in je garderobe aanwezig moet zijn als je er trendy bij wilt lopen. En we kunnen er niet omheen, ook het juiste paar sneakers mag niet ontbreken bij jouw outfit. Sneakers zie je eigenlijk het hele jaar door maar er is wel degelijk een verschuiving als het gaat om welke sneakers in welk seizoen de onbetwiste koning van de looks zijn. Voor deze zomer is dat zeer zeker de Nike Air Max 95. Steeds meer mensen kiezen voor meer comfort gemixt met design en dat zie je duidelijk in het straatbeeld terug. Nike weet als geen ander hoe ze deze twee eigenschappen op een unieke manier met elkaar kunnen combineren.

De icoon Air Max 95

De Nike Air Max 95 werd al in 1995 gelanceerd en het was de eerste uitvoering met een air-zone aan de voorkant van de schoen. Waar de zichtbare luchtkamer al in de jaren 70 een spectaculaire entree maakte, heeft de Air Max 95 dit nog eens even extra aangedikt. Hierdoor werd de schoen populair bij atleten, maar werd hij net als andere iconische Nike sneakers al snel een collectors items en een gewild exemplaar voor de streetstyle.

Een perfecte combinatie van comfort, design en duurzaamheid

De combinatie van de bijzondere stijl van de nieuwe Nike Air Max 95 schoenen en de fantastische demping zorgen dat iedereen de schoen graag draagt. Dit model van Nike was al een echte icoon maar heeft nu een schitterende comeback gemaakt. De fraaie kleuren en de vernieuwde uitvoeringen zijn echte eyecatchers. Het lichte gewicht van de schoen, de comfortabele demping en de ondersteunende buitenzool zorgen dat hij ook nog eens heerlijk loopt. Duurzaamheid, comfort en design gaan hier moeiteloos samen.

Het eigen karakter van de schoen

De Nike Air Max 95 schoenen zijn er zowel voor heren, dames en kinderen zodat iedereen een eigentijdse look kan creëren. Deze schoenen zijn uitstekend te combineren met sportswear maar zijn ook een perfecte aanvulling op je lifestyle. De brede en stoere zool is een echte trend en de zichtbare demping maakt de uitstraling compleet. Ze zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Ook de materialen verschillen, ze zijn er bijvoorbeeld met voornamelijk leer of in suède. Daarnaast geeft het geribbeld design de schoen een eigen karakter die zich uitstekend laat combineren met een geklede, een sportieve of een casual stijl.

Back To Top