Olymp overhemden is de keuze voor de man die zich wil onderscheiden met kwaliteit zonder zich te willen begeven in het topsegment. De overhemden van Olymp onderscheiden zich met name door een subliem maar gedegen ontwerp en moderne pasvorm. Mede door deze eigenschappen is het merk in staat zich ondanks de aanwezige concurrentie te handhaven in de huidige markt en daarnaast, door de jaren heen, een trouwe klantenkring op te bouwen.

Degelijke Duitse kwaliteit

Al sinds de oprichting van het merk in 1951 weet Olymp zich te positioneren als merk voor de man die niet alleen modebewust is maar ook comfort en kwaliteit weet te waarderen. Uiteraard is er sinds de beginperiode van Olymp wel het een en ander veranderd wat betreft het modebeeld. Olymp weet nog altijd, door in te zetten op kwaliteit en comfort, een goede positie te behouden op de Nederlandse markt. Uiteraard tegen een meer dan aantrekkelijke prijs als men kijkt naar de kwaliteit van vergelijkbare overhemden in dezelfde prijsklasse.

Olymp overhemden bij Kars Potze Mannenmode

Olymp biedt een ruim assortiment voor de veeleisende man. Zo zijn er drie verschillende variaties wat betreft de overhemden van Olymp, te weten Modern fit, Body fit en Comfort. Kars Potze Mannenmode is trots om het merk in haar assortiment te kunnen voeren. Niet in de laatste plaats vanwege de unieke eigenschappen die elke man kan waarderen. De overhemden van Olymp zijn namelijk van hoogwaardig katoen gemaakt wat zorgt voor een optimaal draagcomfort en dito luchtcirculatie. De overhemden zijn strijkvrij wat bijdraagt aan de goede naam van Olymp. Zo ziet een overhemd van Olymp er zelfs na een dag gedragen te zijn nog onberispelijk uit.

Back To Top