Het is tegenwoordig een trend, de oorbellen knopjes! Met de minimalistische uitstraling zijn oorknopjes het perfecte alternatief voor oorbellen. De oorbellen knopjes zijn minder opvallend, kunnen niet aan je kleding gaan zitten en bovendien voel je vaak niet dat je ze draagt. Evenals oorbellen zijn oorknopjes er in verschillende soorten, maten en kleuren. De verschillende oorbellen knopjes zijn ook nog eens perfect met elkaar te mixen en matchen. Hieronder lichten we een aantal verschillende soorten oorbellen knopjes uit, welke bij iedere outfit passen. Check hieronder de meest voorkomende oorbellen voor iedereen, van hippe meid tot klassieke vrouw.

Oorbellen knopjes met edelstenen

De oorknopjes met edelstenen zijn vaak zilveren oorbellen knopjes. Ook bij de oorbellen met edelstenen zijn er verschillende varianten. Zo kunnen in de oorbellen knopjes verschillende soorten edelstenen verwerkt zijn zoals onyx, carneeol, smaragd, robij, lapis lazu, bergkristal of rozenkwarts. In deze edelstenen kunnen ook nog eens diverse kleuren verwerkt zijn, waardoor deze perfect zijn te combineren met verschillende kleuren kleding of andere fashionitems.

Oorbellen knopjes met parels

Ben je enthousiast over parels? Dan zijn de oorknopjes met parels jouw ideale accessoire. Ook oorknopjes met parels zijn er in verschillende varianten. Zo zijn er oorbellen knopjes met kristal parels of zoetwaterparels, welke bekend staan om de perfecte kwaliteit en kleur. Groot voordeel van oorbellen met parels is dat deze bestand zijn tegen invloeden van make-up of licht. Ook de oorknopjes met parels zijn vaak beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder bijzondere kleuren. Gele en bruine parels ontstaan bijvoorbeeld door zoetwaterparels te behandelen in ecolinebaden.

Oorbellen knopjes met kristallen

Ook kristallen oorbellen knopjes zijn er in verschillende kleuren en varianten. Zo zijn er onder andere bloemvormige knopjes, waarin edelstaal is verwerkt. Deze knopjes geven een elegante uitstraling. De kristallen oorbellen knopjes kenmerken zich vooral door het brede aanbod van verschillende kleuren.

 

Back To Top