Wil jij er deze zomer een beetje modern uitzien? Lees dan snel verder want wij geven je de leukste trends op gebied van schoenen van dit moment. Wat is dit seizoen helemaal in de mode? Wij vertellen het je in deze blog.

Opvallende veters

Deze zomer zien we veel opvallende veters in schoenen. Vaak zijn deze felgekleurd, zoals blauw, geel, oranje, groen of rood. Ook veters met regenboogkleuren zijn helemaal in. Je kunt deze dragen in witte sneakers zodat ze extra opvallen maar, je kunt ze ook in gekleurde sneakers dragen. Ook in nette schoenen worden steeds vaker opvallende veters gedragen. Zo kun je bijvoorbeeld een knaloranje veter dragen in een leren bruine schoen voor een modern effect.

Witte sneakers

Deze zomer is de witte sneaker onmisbaar zoals, dames nike air max 1. Witte sneakers zijn ideaal, omdat je ze bijna met alles kunt combineren. Je kunt ze dragen onder een spijkerbroek, maar ook onder een nettere chino. Je kunt het met bijna alle kleuren combineren. Ook onder een rokje, jurkje of korte broek staan witte sneakers erg leuk. Witte sneakers hebben een frisse, zomerse uitstraling. Het enige nadeel is dat ze wel snel vies worden en kapot kunnen gaan.

Felgekleurde sneakers

Naast witte sneakers, zien we deze zomer ook veel felgekleurde sneakers zoals, old skool vans dames. Zo zijn felblauwe of felgele sneakers erg modern. Je kunt ze goed dragen onder een spijkerbroek of een broek met een andere neutrale kleur zoals wit of grijs. Op deze manier vallen de sneakers extra op. Gekleurde sneakers hebben een zomerse en vrolijke uitstraling en zijn echte eyecatchers.

Patronen en motieven

Een andere trend zijn opvallende patronen en motieven op schoenen. Bijvoorbeeld schoenen met grappige en vrolijke symbooltjes, zoals hartjes, zonnetjes of palmbomen. Daarnaast zien we veel blokjes terug op schoenen. Soms zwart-wit maar soms ook felgekleurd.

Back To Top