Er verandert veel in de wereld, met name de manier hoe we informatie tot ons nemen, ontspannen en shoppen. Het meest wat we doen doen we online met name shoppen.

mannen box

Ook onze levenswijze verandert erg snel, de economie groeit, we verdienen meer maar moeten ook steeds harder werken, langere dagen en meer uren. Hierdoor hebben we steeds minder tijd om privé leuke dingen te ondernemen. Laat staan onze essentiële broodnodige boodschappen te doen en kleding shoppen.

Innovatieve diensten.

Dit gegeven wordt door veel bedrijven en ondernemers weer opgepakt en goed op ingespeeld. Hoewel je minder tijd hebt om bijvoorbeeld te shoppen, heb je hier ook minder tijd voor nodig. Waar je vroeger nog urenlang door winkelstraten slenterde op zoek naar een nieuwe outfit. Is dat vandaag de  dag verleden tijd omdat je makkelijk en snel je nieuwe outfit op het internet kunt bestellen.

Online personal shoppers.

Het gaat zelfs een stap verder. Je kunt niet alleen via een van de vele mannen of vrouwen kleding webshops kleding bestellen. Je kunt ook gebruik maken van een online personal shopper zonder dat dit je direct een fortuin kost.

Deze online stijladviseurs stellen op basis van jouw persoonlijk gegevens een of meerdere nieuwe outfits voor je samen. En laten deze vervolgens in een zogenoemde ‘kledingbox’ bij je thuis bezorgen.

Kledingbox voor mannen.

Je hebt deze kledingbox voor mannen maar ook voor vrouwen. Dan heb je ook nog bedrijven zoals Zalando die op beide doelgroepen inspeelt en een kledingbox voor zowel mannen als vrouwen thuisbezorgd.

Kledingbox voor vrouwen.

Hoewel je zou denken dat dit echt een typisch vrouwending is. Zijn er meer bedrijven die zich bezig houden met een kledingbox voor heren dan een kledingbox voor vrouwen.

Voor vrouwen zijn er de diensten zoals B-Dressed, Scottybons en P.S. Zoe. ALs man kun je een nieuwe outfit voor heren laten stylen door: House of Einstein, Outfitter, The CLoakroom, The Box Office en Suitcase om er maar een paar op te noemen.

Voordelen van een online stijladviseur.

Het voordeel van je laten stylen door een stijladviseur van een van deze kledingbox bedrijven is dat je meer tijd overhoudt voor andere dingen. Want wat je doet is via een van de websites van bovenstaande online shopper diensten. Je aanmelden, je krijgt een paar vragen over je stijl en voorkeuren.

Vervolgens wordt er een afspraak gepland, deze vindt meestal telefonisch plaats en kost dit hele proces je ongeveer 10 minuten.

Vervolgens gaat jouw aangewezen personal shopper een of meerdere outfits voor je samenstellen die matchen met jouw persoonlijke stijl. Deze krijg je met een paar dagen thuisbezorgd waar je in alle gemak en tijd je nieuwe kleding kunt passen.

Past het niet of staat het je toch niet en wil je dit terug sturen? Geen probleem, retour sturen is altijd gratis en heb je bij een aankoop op afstand altijd het herroepingsrecht waarmee je twee weken bedenktijd krijgt.

Online kleding kopen, hoeft dus helemaal geen belemmering te zijn, van het bestellen tot het retour sturen indien het niet past. Is zeer snel en gemakkelijk te regelen. Zo houd je veel meer tijd over voor andere dingen.

Back To Top