Wanneer je met personeel werkt in je bedrijf spreekt het voor zich dat je op vlak van kleding een bepaalde uniformiteit zal willen creëren. Dit is niet mogelijk wanneer je gewoon iedereen zomaar de kledingstukken laat dragen die ze zelf willen. Voor het creëren van uniformiteit op de werkvloer is het dan ook veelal vereist dat er gebruik wordt gemaakt van speciale bedrijfskleding. In het merendeel van de gevallen is deze bedrijfskleding ook nog eens gepersonaliseerd waardoor de medewerkers van het bedrijf de professionaliteit van de onderneming extra in de verf kunnen zetten. In ieder geval, ga jij ook investeren in nieuwe bedrijfskleding en wil je er zeker van zijn dat je daarbij helemaal niets over het hoofd ziet? Hou dan zeker en vast rekening met de aangehaalde tips hier op deze pagina!

1.) Het soort materiaal waar gebruik van wordt gemaakt

De persoon die bedrijfskleding gaat kiezen selecteert de kleding voornamelijk op basis van de uitstraling waarover ze beschikt. Dit kan echter behoorlijk misleidend zijn. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat kleding welke bestaat uit honderd procent katoen er erg aantrekkelijk uitziet. Dat is echter maar voor even, want eenmaal ze (intensief) wordt gedragen zal je kunnen vaststellen dat ze al snel sporen van slijtage zal gaan vertonen. Wil je dit voorkomen? Dan wordt het eigenlijk aangeraden om te kiezen voor bedrijfskleding welke bestaat uit een combinatie van polyester en katoen. Dit is echt veruit de beste keuze.

2.) De gewenste pasvorm voor de bedrijfskleding

Een zekere vorm van uniformiteit creëren op de werkvloer betekent niet dat iedereen genoegen moet nemen met bedrijfskleding welke over dezelfde pasvorm beschikt. Het spreekt voor zich dat elke persoon anders is. Dit zorgt ervoor dat iedere medewerker van je bedrijf de voorkeur kan geven aan een verschillende pasvorm. Wil je er zeker van kunnen zijn dat elke werknemer met plezier zijn of haar bedrijfskleding aan zal trekken? Laat ze dan bij voorkeur zelf aangeven aan welke pasvorm zij precies de voorkeur geven.

3.) De beschikbaarheid van de gekozen werkkleding

Exclusieve of beperkt verkrijgbare bedrijfskleding kopen kan in eerste instantie een goed idee lijken te zijn. Dit uiteraard omdat je op deze manier beschikt over bedrijfskleding waar niet door je concurrenten ook gebruik van wordt gemaakt. In de praktijk is er echter een stevige keerzijde verbonden aan deze medaille. Het is namelijk zo dat je in de toekomst wellicht zal worden geconfronteerd met de nodige problemen wanneer je enkele extra stukken bedrijfskleding dient te kopen. Dit bijvoorbeeld bij de komst van nieuwe personeelsleden. Denk dus goed na over de toekomstige beschikbaarheid van de gekozen bedrijfskleding voordat je definitieve beslissingen neemt.

4.) Gelden er speciale eisen voor jouw bedrijfskleding?

Het soort bedrijfskleding waar gebruik van wordt gemaakt is tot slot ook altijd afhankelijk van de sector waarin je actief bent. Wil je bijvoorbeeld specifieke kleding voor de horeca kopen? Of ben je op zoek naar werkkleding voor de bouwsector? Het spreekt voor zich dat je in beide situaties compleet andere eisen zal stellen aan de bedrijfskleding. Ook dit is dus bijzonder belangrijk om rekening mee te houden bij het aanschaffen van bedrijfskleding.

Wil je er zeker van zijn dat je aan het juiste adres bent? Neem dan gerust een kijkje bij Hurricane voor bedrijfskleding met de ideale prijs-kwaliteitsverhouding.

Back To Top