De seizoenswisseling brengt altijd nieuws in de modewereld en natuurlijk blijven kinderen niet buiten schot.  Kindermode volgt uiteindelijk de trends die bij volwassenen te zien zijn, wat op grote schaal is gebruikt om de kinderversie van de stukken te definiĆ«ren. Desondanks is het vermeldenswaard dat voor kinderartikelen meer aandacht moet worden besteed aan de kwaliteit van de grondstof en het comfort, naast de geschiktheid van het uiterlijk voor elke leeftijd.

In het artikel van vandaag zullen we iets vertellen over de trends voor jongenskleding in de wintermode voor kinderen. Kijk hier eens naar!

Boho Boy

Voor jongens komt de etnische invloed van boho in kleine details, gemengd met het buitenthema, om meer commercieel te zijn. De boho kan in details zitten zoals de zak, de voering of uitsnijdingen van jasjes en overhemden. Etnische details zijn ook te zien in jeanshemden, maar tegenwoordig is de jongen modieuzer en kan hij zelfs een heel t-shirt met etnische opdruk dragen. Hoogtepunten zijn twill, denim of synthetisch lederen jacks met een pluche kraag.

Het gaas valt ook op, vooral in jasjes en broeken. Gekleurde broeken zijn nog steeds in de mode, vooral okerkleurige of mosterdkleurige. Camouflage blijft ook bestaan, vooral in aardetinten en in grijs.

Elegante jongenskleding

Het thema zoals het is, is niet erg sterk voor jongens, heel geraffineerd met hun blazers en Oxford schoenen, maar als we het mengen met casual mode, krijgt het een vernieuwde en nieuwe stijl.

Nieuw is dat het linnen voller wordt en in hele stukken opduikt, in rechte jassen en zelfs in poloshirts met lange mouwen. Het kan ook te zien zijn in details zoals zakken en uitsnijdingen, of alleen op de voorkant en de mouwen. Het gesloten sweater met kleurrijke en geborduurde details blijft. Jeans kunnen ook scheuren en gerafelde stoffen hebben.

Iets wat steeds sterker wordt zijn de broeken in netweefsel of stof, die verschijnen met uitsparingen en applicaties van andere stoffen. Het nieuwe is om joggingbroeken te combineren met wollen jasjes en blazers.

Straat/Rock style

De streetstyle kan nooit ontbreken in de jongenskleding en de rock invloed is altijd aanwezig in de t-shirts.

Voor de wintermode komt graffiti sterk opzetten, zowel in kleurrijke prints als in krabbels of verfdruppels op jeans en shorts. Trouwens, de jeans wassingen zijn er in verschillende tinten blauw en grijs – zelfs zwart.

De broek is voorzien van uitsnijdingen, veel naden en ritsen. Een hoogtepunt is de bikerbroek, die ook het jasje van hetzelfde model met zich meebrengt, in jeans, serge of synthetisch leder.

Back To Top