Het juiste paar trouwschoenen voor heren maken een outfit helemaal af. Toch is het wel van belang om op een aantal punten te letten als je op zoek bent naar de beste trouwschoenen, je moet namelijk de hele dag op de schoenen lopen, dan is het onder andere belangrijk dat ze goed passen en lekker lopen. Lees snel verder voor een aantal punten waar je op moet letten.

Houd rekening met de kleur en print van het pak

Misschien ligt het wat voor de hand maar het is van belang om rekening te houden met de combinatie van trouwschoenen en het pak. In welke volgorde jij je outfit aanschaft is helemaal aan jou, maar het is natuurlijk wel zo mooi als ze bij elkaar passen. Dus koop jij mooie trouwschoenen voor heren met een drukke print dan is het een goed idee om een neutraal pak aan te schaffen. Maar dit geldt ook andersom, zijn jouw schoenen neutraal dan kun je best wel voor een wat opvallende kleur of print gaan. 

Zorg voor comfortabele schoenen

Het maakt niet uit hoe jouw schoen eruit ziet, wat vooral erg belangrijk is, is dat de trouwschoenen comfortabel lopen. Ga dus naar een winkel of webshop waar ze verstand van zaken hebben en je weet dat de schoenen comfortabel zullen zitten. Zo draagt bijvoorbeeld een ontwerp en het soort materiaal ook bij aan het draagcomfort. Daarnaast is het van belang om de schoenen vooraf te dragen zodat de schoenen wat ingelopen zijn.

Klik hier voor mooie trouwschoenen voor zowel heren als dames. 

Nog wat handige tips:

  1. Pas schoenen aan het eind van de dag, je voeten zetten namelijk vaak wat uit gedurende de dag en je wil voorkomen dat de schoenen te strak zullen zitten op jouw trouwdag
  2. Pas de schoenen met de juiste sokken, sokken kunnen er namelijk voor zorgen dat de pasvorm en het comfort van de schoenen veranderen. Draag dus hetzelfde paar sokken op je trouwdag als op de dag dat je de schoenen past.
Back To Top